Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Open Stage – Online

15 oktober, 2020 @ 18:00 - 21:00

Gratis

En öppen scen för dig som är nyfiken på psykodrama
Den 15 oktober 2020 klockan 18.00 – 21.00   

I olika städer och platser i Finland, Estland, Lettland, Sverige och Norge presenterar vi psykodrama för alla som är nyfikna. Alla är välkomna.
Psykodrama är för dig som vill utveckla din kreativitet i ditt arbete med människor. Och för dig som vill arbeta med din egen personliga utveckling. Att utforska livet med hjälp av psykodrama innebär att med hjälp av improviserade rollspel undersöka olika perspektiv på vår komplicerade tillvaro och hur vi kan leva livet mer fullständigt. På psykodramascenen förbereder vi oss genom att iscensätta önskningar, drömmar, rädsla och fantasier och träna för det oväntade.  

Plats -Online

Eftersom det fortfarande är osäkert hur man kan ses på grund av Covid-19 har vi valt att göra årets Open stage Online.

Vi skickar ut en länk till alla som anmäler sig några dagar innan

Anmäl dig till Urban Norlander urban@norlanderdialog.se
(Ingen avgift) eller genom att fylla i formuläret

Mer om Psykodrama

Psykodrama skapades av Dr JL Moreno. Moreno hade en stor tro på människans förmåga att vägleda och hjälpa sig själv. Inspirerad av barnens förhållande till omvärlden såg han betydelsen av leken. I barnens spontana spel hade önskningarnas magi en central plats. Barns lek och rollspel kan vara grymma, kärleksfulla, orealistiska, realistiska, men lämnar en känsla av välbefinnande. Fantasin är ett sätt för barnet att behärska sin situation i en hård och stor värld och få förtroende för sitt ”jag”.

Psykodrama används för närvarande för personlig utveckling, vägledning och terapeutiska syften. Men också för att utveckla färdigheter som skådespelare och teaterregissör och coaching. Psykodrama är en konstform med kognitiva och beteendemässiga inslag. När man som deltagare deltar i sina egna och andras drama utvecklar man nya roller. Rollrepertoaren ökar vilket ökar förmågan att hantera gamla och nya situationer. Fokus ligger på att utveckla resurser och därmed öka kompetensen att hantera olika situationer.

Välkommen till en magisk och spännande kväll.
Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Datum:
15 oktober, 2020
Tid:
18:00 - 21:00
Pris:
Gratis

Arrangör

Svenska Morenoinstitutet
Telefon:
+46 70 7548803
E-post:
info@svenskamorenoinstitutet.se
View Arrangör Website

Plats

Zoom
Värmland Sverige + Google Map
Powered by Tempera & WordPress.