1. Evenemang
  2. Svenska Morenoinstitutet
Idag
Recurring

Roller i förändring

Gjuteriet Verkstadsgatan 1, Karlstad, Värmland

Världen omkring oss förändras ständigt. Vi ingår i olika system där våra relationer och vår roll i den grupp vi befinner oss påverkas. Ibland klarar våra roller att hantera förändringen men inbland gör de inte det. De skapades för en helt annan verklighet och är inte alls anpassade för den nya situationen utan måste förändras eller förkastas.

Examination till psykodramaledare

Anna-Lena Näsström, Cecilia Broman och Helene Jensen Gren har gjort klart sina ledaruppsatser under pandemin och denna helg kommer de att presentera dem och göra kortare workshops.  Preliminärt ramprogram Lördag 13:30 - 19:30 13:30 - 14:00 Presentation uppvärmning 14:00 -17:00 Uppsatspresentation 17:00 - 17:30 Fika 17:30 - 19:30 Samtal kring upsatserna 20:00 Middag på Cava42: https://www.nojesfabriken.se/mat/cava-42/var-meny/ Söndag 09:30 - 13:30 09:30 - 12:30 Uppsatspresentation 12:30 Avslutning Diplomutdelning firande ätande 13:30 Gå sakta mot tåget (det tar 15 min att gå)…

Leken, rollerna och livet

Gjuteriet Verkstadsgatan 1, Karlstad, Värmland

Ett seminarium om hur lek, teater och psykodrama kan hjälpa oss att få nya perspektiv och förhållningssätt till situationer vi varit med om och förbereda oss inför framtiden.

Skaffa Biljetter kr200 – kr250 10 biljetter kvar

Open Stage – Karlstad

Gjuteriet Verkstadsgatan 1, Karlstad, Värmland

I olika städer och platser i Finland, Estland, Lettland, Sverige och Norge presenterar vi psykodrama för alla som är nyfikna. Alla är välkomna.
Psykodrama är för dig som vill utveckla din kreativitet i ditt arbete med människor. Och för dig som vill arbeta med din egen personliga utveckling. 

Anmälan Now Gratis 10 platser kvar

Våra relationer skapar oss

Gjuteriet Verkstadsgatan 1, Karlstad, Värmland

Man vill bli älskad
i brist därpå beundrad
i brist därpå fruktad
i brist därpå avskydd och föraktad.
Man vill ingiva människorna något slags känsla.
Själen ryser för tomrummet och vill ha kontakt till varje pris som helst. 

(Ur Doktor Glas av Hjalmar Söderberg)

Skaffa Biljetter kr200 – kr250 8 biljetter kvar

Spontanitet – kreativitet

Fastnar du ibland i mönster, känner dig låst och får svårt att hantera vissa situationer? I så fall är du inte ensam. Vi har alla våra “hang ups” och svårigheter. Ibland består de av invanda mönster som inte längre passar för den situation vi befinner oss i och ibland aktiverar en situation gamla minnen som blockerar oss och gör oss oförmögna att handla. 

Skaffa Biljetter kr200 – kr250 9 biljetter kvar

Comments are closed.